مراحل طراحی مرکز داده معمولاً مهارت معماران، حسابداران، مهندسان شبکه ، الکترونیک، مدیران پروژه و مهندس تاسیسات و سیستم تهویه مطبوع (HVAC) را در اختیار میگیرد . همچنین بیمه حمل و آنالیز مدیریت ریسک نیز اضافه میشود و نظارت بر پروژه توسط مهندس مرکز داده است که وظیفهاش همساز کردن تجهیزات سیستم و مهندسان شبکه و کار با دیگر اعضای تیم برای اطمینان از تجهیزات مرکز داده ( بر پایه محدوده پروژه ) است .
هیچ کدام از فرایندهای طراحی دیگر، پروسهی بازگو شده و بازگشتی نیستند.
شما از تنظیمات ابتدایی ضوابط برای تعیین تجهیزات استفاده میکنید .
شما با استفاده از RLUs (Rack Location Units ) به اطمینان از هماهنگی تجهیزات یا تخطی از ضوابط میرسید. در بعضی مناطق، معیارهای دیگر به وجود می آید. این به نوبه خود تجهیزات را تغییر می دهد و RLU های اضافی و مختلف برای تعیین این تجهیزات مورد نیاز خواهد بود و یا باید از ضوابط جدید صرف نظر نمود و نحوهی پروسه بازگو شود و یا در مواردی تجهیزات تغییر میکند و تغییرات ضوابط به تغییرات تجهیزات باز می گردد و این نحوه ی پروسه بازگشتی است .
بعد از گذر از چندین پروسهی تکراری یک مجموعه پایدار از ضوابط و شرایط آشکار خواهد شد. تغییرات در محدودههای کوچکتر تبدیل شده و روند ادامه پیدا میکند ، فقط هنگامی که فکر می کنید که تمام طراحی را در دست دارید ، یک نفر برای دریافت تایید کد برای یک مورد تلاش می کند و نمیتواند به آن برسد .
با گذشت زمان مشکلات کوچک تر شده و در نهایت ضوابط، طراحی را تعیین میکند .
در هنگام گام گذاشتن در طراحی و ساختمان مرکز داده، به یاد داشته باشید از همه چیز در طول این فرآیند لذت ببرید، حتی در موقیعت های عجیب و غریب هم طنز و یادگیری را فراموش نکنید . اگر این کار را انجام ندهید ممکن است به گرفتاری در یک سلول انفرادی برای مدتی طولانی بیانجامد .
- طراحی برای گنجایش مرکز داده
- چیدمان ساختار مرکز داده
- ملاحظات سازه
- مرکز دستورات
- سیستم های پشتیبان مرکز داده
- فضا و وزن
- تجهیزات برق
- تجهیزات گردش هوا و HVAC
- کابل کشی شبکه
- افزونگی های طراحی شده
- محدودیت دسترسی فیزیکی
- محدودیت های دسترسی منطقی
- مدیریت سیستم های ریموت
- طرح برای گسترش احتمالی